Truckutbildningar i Stockholm

TA A+, B+ & D1 TRUCKKORT VARJE VECKA!

Utbildningsdagar
Lördagar
Tid
10.00-16.00
Adress
Datavägen 5 175 43 Järfälla
Utbildningstider
Två dagar
Truckkategorier
A1, A2, A3, A4 B1, B2, B3, B4, D1
Pris
Truckutbildning A+B+D1 2499:- (ord. pris 3499:-)
Resa till utbildningen
Kontakt
072-403 62 72 info@truckbroderna.se

Boka din utbildning

1. Välj PLATS där du vill utbildas
2. Välj UTBILDNING 
3. Välj DATUM & TID
4. Fyll i DINA UPPGIFTER

Inför din truckutbildning

TEORI

Alla våra truckutbildningar  teoretisk undervisning som täcker säkerhetsföreskrifter, truckens konstruktion och funktioner, ergonomi, trafikbestämmelser och riskhantering. Fokus ligger på att ge deltagarna en förståelse för hur truckarna fungerar och hur de kan användas på ett säkert och effektivt sätt. Dessutom ingår materialhantering, stabilitet och belastning, samt hur man utför säkerhetskontroller och daglig tillsyn av truckarna.

Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickad via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöket erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad. 

PRAKTIK

Den praktiska delen utförs på plats i Truckbrödernas lokaler och tar en dag.

De praktiska momenten i våra truckutbildningar i Stockholm är utformade för att ge deltagarna omfattande erfarenhet av att manövrera, lasta och lossa gods med olika typer av truckar. Träningen inkluderar grundläggande och avancerad manövrering, hantering av tunga laster, och tekniker för koppling och lossning av vagnar för dragtruckar.

Vid underkänt resultat erbjuder vi dig att komma tillbaka för extra försök, helt utan extra kostnad.  

KÖRGARANTI

Vi erbjuder en seriös och kvalitativ utbildning och vill att våra elever lyckas! Därför erbjuder vi något vi kallar körgaranti. Det innebär att våra elever alltid är välkomna tillbaka till oss för extra övning utan extra kostnad.

ÖVRIGT

Kyl & micro finns på plats i lokalen för den som tar med egen lunch och det finns även restauranger och butiker i närheten för den som vill äta lunch ute.

UTRUSTNING

Under det praktiska momentet måste skyddsskor användas.  Har du inte egna skyddsskor går det att låna ett par på plats. Den om har får gärna också ta med arbetshandskar. Tänk även på att ha slitstarka kläder. 

VILLKOR & REGLER

  • Eventuell avbokning måste meddelas minst 5 dagar innan kursstart (ombokade kurstillfällen kan inte avbokas).
  • Betalning sker på plats efter avslutad praktisk del.
  • Vid utebliven närvaro på bokat kurstillfälle faktureras hela beloppet.

Boka din utbildning idag

Boka din utbildning idag

Truckkurs Stockholm övrig information

JOBBMÖJLIGHETER I STOCKHOLM

Som utbildad truckförare är möjligheterna till jobb stora i Stockholm. Staden är ledande i Sverige inom tillverkning, industri & logistik, ranscher som varje år anställer ett stort antal truckförare. Den stora mängden företag medför en ökad efterfrågan på kompetent personal och som utbildad truckförare i Stockholm finns alltid lediga jobb att söka!

DIN TRUCKUTBILDARE I STOCKHOLM

Ta ditt trukkort hos Truckbröderna i Stockholm till stans lägsta priser. Vi håller varje vecka våra populära truckkurser i Stockholm. Efter avslutad utbildnin hos oss får du ett truckkort med kategorier A1-4 + B1-4 + D-1, dessa är de vanligaste och mest efterfrågade truckkategorierna hos arbetsgivare inom lager & logistik.

VÅRA TRUCKKURSER I STOCKHOLM

Alla våra truckkurser följer truckläroplanen TLP10,

Truckläroplanen TLP10 är en branschstandard som har tagits fram gemensamt av arbetsmarknadens parter och Arbetsmiljöverket för att säkerställa enhetliga och säkra truckutbildningar i Sverige. Standarden ersatte den tidigare TLP2 och innehåller riktlinjer för de kunskaper och färdigheter som krävs för att bli en säker och kompetent truckförare. 

VÅR REPRESENTANT PÅ ARBETSPLATSEN

Efter att ha genomgått en truckutbildning hos Truckbröderna ska du känna dig trygg i din körförmåga och vi på Truckbörderna ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera oss på bästa sätt ute på arbetsplatsen. 

TRUCKKORTETS KATEGORIER

Vi håller truckutbildningar inom följande kategorier: 

Truckkort A

A1: Låglyftande plocktruck – Används för att plocka gods på lägre nivåer, lyfter förare till ca 1-2 meters höjd. 

A2: Ledstaplare med eller utan åkplatta – En vanlig truck för mindre lager, används för att stapla och lyfta gods på hyllor. 

A3: Låglyftande åktruck stående eller sittande – Lämplig för transport av gods inom större lager, saknar lyftstativ men kan hantera längre transporter. 

A4: Låglyftare med eller utan åkplatta – Används i trånga utrymmen som lastbilslastutrymmen eller mindre lagerlokaler. 

Truckkort B

B1: Motviktstruck – Klassisk gaffeltruck med motvikt för att balansera lasten, används ofta på större lager. 

B2: Höglyftande åktruck – En höglyftande truck där föraren står eller sitter i en hytt, används för att lyfta gods till högre höjder. 

B3: Skjutstativtruck – Används i trånga utrymmen där det krävs precision vid lyft och placering av gods. 

B4: Fyrvägstruck – Kan köra i alla riktningar, vilket gör den användbar i trånga lager och industriella miljöer. 

Truckkort D: 

D1: Dragtruck – Används för att dra gods på hjulförsedda vagnar inom lager och industrier. 

Priser:

Pris för kategori A (A1-4): 1999:-
Pris för kategori B (B1-4): 1999:-
Pris för kategori A+B+D1: 2499:-

EN SÄKRARE TRUCKUTBILDNING

Truckbrödernas truckutbildningar i Stockholm inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet som truckförare. Målet med vår truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som klarar av att på ett säkert sätt hantera en truck på din arbetsplats.

Rulla till toppen