Truckkort Falun med Truckbröderna

Varje vecka håller vi våra truckkurser i Falun för såväl privatpersoner som företag. En truckutbildning hos oss på truckbröderna tar 2 dagar och just nu betalar du endast kampanjpriset 2499:- för truckkort A&B+D1.

Alla våra utbildningar kan bokas av såväl privatpersoner som företag i hela Sverige. 

Har du fler frågor eller behöver du hjälp med att boka?

Truckutbildning Falun

Utbildningsdagar i Falun: Söndagar
Tid: 10.30-16.00
Plats: Centralvägen 42B, Falun (Mats bilar)
Kategorier: A1-4, B1-4, D1
Pris: 2499:-
Betalningsalternativ: Kort, Swish eller Klarna (ordnas på plats)
Utbildningstid: 2dagar (en dag på plats, en dag hemifrån)
Resa med buss:Ta linje 152 från knutpunkten mot Hosjö.
Kontakt: 076-0793307

Din truckutbildare i Falun

Ta ditt truckkort hos Truckbröderna i Falun till Dalarnas lägsta priser!
Vi håller varje vecka våra populär truckurser i Falun. Efter avslutad truckutbildning hos oss på Truckbröderna får du ett truckkort med kategori A1-4 & B1-4+D1, dessa är de vanligaste och mest efterfrågade kategorierna hos arbetsgivare inom lager och logistik.
Boka din truckkurs i Falun och öka dina chanser till ett nytt jobb idag! 

Möjligheter i Falun efter avslutad truckutbildning

Som utbildad truckförare är möjligheterna till jobb stora i Falun!
Den gamla industristaden Falun är än idag ledande inom tillverkning & industri, branscher som varje år anställer ett stort antal truckförare!
Den stora mängden industrier medför en ökad efterfrågan på kompetent personal och som utbildad truckförare i Falun finns det alltid lediga jobb att söka!

Villkor & Regler

  • Eventuell avbokning måste meddelas minst 5 dagar innan kursstart
  • Betalning sker på plats efter avslutad kurs
  • Vid utebliven närvaro på bokat kurstillfälle faktureras hela beloppet
  • Samtliga truckutbildningar kan bokas av såväl privatpersoner som företag

En säkrare truckutbildning

Truckbrödernas truckutbildningar i Falun inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som både kör och tänker truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga och vi ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera Truckbröderna på rätt sätt när du är ute på din arbetsplats

Teori

Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickat till dig via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöket erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad!

Praktik

Den praktiska delen av truckutbildningen görs på plats hos oss på Centralvägen 42 i Falun (Mats bilar) och tar en dag. Vid underkänt resultat på den praktiska delen av utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för ytterligare försök, helt utan extra kostnad!

Våra truckkurser

Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 som är gemensamt framtagen utav arbetsmarknadens parter. Efter avslutad truckkurs med godkänt resultat i såväl den praktiska som teoretiska delen skickas ditt truckkort hem till din brevlåda!

Körgaranti

Självklart erbjuder vi en kvalitativ och seriös truckutbildning till våra elever. Om du mot förmodan inte klarar utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka på famtida truckutbildningar, kostnadsfritt.

Utbildningskategorier & priser

Vi håller truckutbildningar inom följande kategorier:
A1, A2, A3, A4
B1, B2, B3, B4, D1
Pris för kategori A (A1-A4): 1999:-
Pris för kategori B (B1-B4): 1999:-
Kampanjpris för Kategori A+B+D1: 2499:-

Utrustning och övrigt

Under de praktiska momenten måste skyddsskor användas. Om du inte har egna skyddsskor får du självklart låna detta av oss på plats. Se till att ha på dig oömma kläder! Kyl & micro finns på plats om du önskar ta med egen matlåda. Det finns även restauranger i närheten om du hellre äter ute!