Truckutbildningar i Falun

TA A+, B+ & D1 TRUCKKORT VARJE VECKA!

Truckutbildning A+B+D1 varje vecka

Utbildningsdagar
Söndagar
Tid
10.30-16.00
Adress
Centralvägen 42B 791 46 Falun
Utbildningstider
Två dagar
Truckkategorier
A1, A2, A3, A4 B1, B2, B3, B4, D1
Pris
Truckutbildning A+B+D1 2499:- (ord. pris 3499:-)
Resa till utbildningen
Kontakt
073-539 00 17
info@truckbroderna.se

Boka din utbildning

1. Välj PLATS där du vill utbildas
2. Välj UTBILDNING 
3. Välj DATUM & TID
4. Fyll i DINA UPPGIFTER

Inför din truckutbildning

TEORI

Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickad via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöker erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad. 

PRAKTIK

Den praktiska delen utförs på plats i Truckbrödernas lokaler och tar en dag. Vid underkänt resultat erbjuder vi dig att komma tillbaka för extra försök, helt utan extra kostnad.  

KÖRGARANTI

Vi erbjuder en seriös och kvalitativ utbildning och vill att våra elever lyckas! Därför erbjuder vi något vi kallar körgaranti. Det innebär att våra elever alltid är välkomna tillbaka till oss för extra övning utan extra kostnad.

ÖVRIGT

Kyl & micro finns tyvärr inte på plats i lokalen men det finns restauranger och butiker i närheten för den som vill äta lunch ute.

UTRUSTNING

Under det praktiska momentet måste skyddsskor användas.  Har du inte egna skyddsskor går det att låna ett par på plats. Den om har får gärna också ta med arbetshandskar. Tänk även på att ha slitstarka kläder. 

VILLKOR & REGLER

  • Eventuell avbokning måste meddelas minst 5 dagar innan kursstart (ombokade kurstillfällen kan inte avbokas).
  • Betalning sker på plats efter avslutad praktisk del.
  • Vid utebliven närvaro på bokat kurstillfälle faktureras hela beloppet.

Boka din utbildning idag

Boka din utbildning idag

Truckkurs Falun övrig information

JOBBMÖJLIGHETER I FALUN

Som utbildad truckförare är möjligheterna till jobb stora i Falun. Den gamla industristaden Falun är än idag ledande inom tillverkning & industri, branscher som varje år anställer ett stort antal truckförare. Den stora mängden industrier medför en ökad efterfrågan på kompetent personal och som utbildad truckförare i Falun finns alltid lediga jobb att söka!

DIN TRUCKUTBILDARE I FALUN

Ta ditt truckkort hos Truckbröderna i Falun till Dalarnas lägsta priser. Vi håller varje vecka våra populära truckkurser i Falun. Efter avslutad utbildning hos oss får du ett truckkort med kategorier A1-4 + B1-4 + D-1, dessa är de vanligaste och mest efterfrågade truckkategorierna hos arbetsgivare inom lager & logistik.
 

VÅRA TRUCKKURSER

Alla våra truckkurser följer truckläroplanen TLP10, den nuvarande läroplanen för truckutbildningar framtagen gemensamt av arbetsmarknadens parter.

VÅR REPRESENTANT PÅ ARBETSPLATSEN

Efter att ha genomgått en truckutbildning hos Truckbröderna ska du känna dig trygg i din körförmåga och vi på Truckbörderna ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera oss på bästa sätt ute på arbetsplatsen. 

KATEGORIER & PRISER

Vi håller truckutbildningar inom följande kategorier:
A1, A2, A4, A4
B1, B2, B3, B4, D1

Pris för kategori A (A1-4): 1999:-
Pris för kategori B (B1-4): 1999:-
Pris för kategori A+B+D1: 2499:-

EN SÄKRARE TRUCKUTBILDNING

Truckbrödernas truckutbildningar i Falun inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet som truckförare. Målet med vår truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som klarar av att på ett säkert sätt hantera en truck på din arbetsplats.

Rulla till toppen