Företagsutbildningar

TA DITT FÖRETAG TILL NYA HÖJDER! BOKSTAVLIGEN...

Vart vill du utbilda dig?

Truckutbildning

Liftutbildning

Kranutbildning

Fallskyddsutbildning

Brandfarliga
arbeten

Information kring företagsutbildningar

Som en kvalificerad truckförare finns en mängd jobbmöjligheter över hela Sverige. Från norr till söder och öst till väst, vårt vackra land är hem för olika industrier och företag som kontinuerligt anställer kompetenta truckförare. Med en ökande efterfrågan på välutbildad personal, är möjligheterna att hitta ett passande jobb som truckförare i Sverige alltid tillgängliga.

DIN TRUCKUTBILDARE FÖR FÖRETAG

Hos Truckbröderna erbjuder vi högkvalitativa truckutbildningar som passar företagets och arbetsmarknadens behov. Vi håller regelbundet truckkurser som är utformade för att utbilda kompetenta truckförare för företag i hela landet. Efter att du har genomgått vår utbildning kommer du att inneha ett truckkort med kategorier A1-4, B1-4 och D-1, vilka är de mest efterfrågade kategorierna inom lager och logistik.

VÅRA TRUCKKURSER

Alla våra truckkurser är utformade enligt den aktuella truckläroplanen TLP10, vilket är branschstandard och gemensamt utformat av arbetsmarknadens parter.

VÅR KOMPETENS PÅ DIN ARBETSPLATS

Efter att du har slutfört din truckutbildning hos oss kommer du att vara självsäker i din körförmåga, och vi kommer att vara trygga med att du kommer att representera oss på bästa sätt på din arbetsplats.

KATEGORIER OCH PRISER

Vi erbjuder truckutbildning inom följande kategorier:

  1. A1, A2, A4
  2. B1, B2, B3, B4
  3. D1
  • Priser för kategori A (A1-4): 1999:-
  • Priser för kategori B (B1-4): 1999:-
  • Priser för kategori A+B+D1: 2499:-

EN SÄKER TRUCKUTBILDNING

Truckbrödernas truckutbildningar är inriktade på att säkerställa att du blir en säker truckförare som kan hantera trucken på ett säkert sätt i din arbetsmiljö. Vårt mål är att utbilda truckförare som är medvetna om säkerhetsaspekterna i sitt dagliga arbete

Boka din utbildning idag

Rulla till toppen