Truckutbildning

TA DITT FÖRETAG TILL NYA HÖJDER! BOKSTAVLIGEN...

Företagsanpassade truckutbildningar i hela landet

Hos Truckbröderna förstår vi vikten av kvalitativ och säker truckhantering inom alla branscher. Våra företagsanpassade truckutbildningar, som erbjuds över hela Sverige, är skräddarsydda för att möta just ditt företags unika behov. Genom att välja oss säkerställer du att dina medarbetare får en utbildning som inte bara uppfyller, utan överträffar de standarder som fastställts av Arbetsmiljöverkets truckläroplan, TLP10.

Erfarna och legitimerade instruktörer

All vår utbildning sker under ledning av erfarna och legitimerade instruktörer. Vi ställer höga krav på våra lärare för att säkerställa att de inte bara har djupgående kunskap om truckhantering, utan också förmågan att förmedla denna kunskap på ett pedagogiskt och engagerande sätt. Våra instruktörer anpassar sitt upplägg efter deltagarnas erfarenhetsnivå och specifika arbetsuppgifter för att maximera inlärningen.

Flexibla utbildningsalternativ

Vi erbjuder flexibla utbildningsalternativ för att passa ditt företags schema och behov. Våra truckutbildningar omfattar olika kategorier, från grundläggande truckkort A till mer sammansatta kombinationer som A+B+D. För de som behöver ytterligare specialisering erbjuder vi även utbildning i kategori C, som är specifikt riktad till företag.

Varje kurs sträcker sig över en till två dagar och är uppdelad i en teoretisk och en praktisk del. Teoridelen täcker allt från säkerhetsföreskrifter och lagstiftning till effektiv och säker hantering av truckar. Den praktiska delen ger deltagarna hands-on erfarenhet under övervakning av våra instruktörer. Denna kombination säkerställer att dina medarbetare lämnar kursen med den kunskap och färdigheter som krävs för att köra truckar säkert och effektivt.

Distansutbildning för ökad flexibilitet

Vi förstår att det inte alltid är möjligt att delta fysiskt på kursplatsen. Därför erbjuder vi också möjligheten till distansutbildning. Denna alternativa lösning innebär att deltagarna kan genomföra teoridelen av utbildningen online i sin egen takt, vilket ger större flexibilitet och möjlighet att anpassa inlärningen till individuella scheman.

Förstklassig service och support

Vårt mål är inte bara att erbjuda förstklassig utbildning, utan också att vara en partner i din verksamhets utveckling. Därför erbjuder vi kontinuerlig support och rådgivning före, under och efter utbildningen. Vår kundservice är redo att svara på dina frågor, hjälpa dig att välja rätt utbildning och ge dig all information du behöver kring priser och bokningar.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att uppnå högre säkerhet och effektivitet i truckhanteringen. Välkommen till Truckbröderna – din partner i professionell och anpassad truckutbildning.

Begär offert

Företagsanpassade utbildningar truckkort

Vi kan idag erbjuda våra företagskunder:

Truckkort C & D, Kran, lyft, fallskydd, YKB och brandfarliga arbeten kan endast bokas av företag. Vi skräddarsyr varje utbildning för att passa kundens behov och priserna varier därför beroende på läge, lokal, kategorier och antal deltagare. Fyll i formuläret nedan för att få en offert skickad på mail.

Rulla till toppen