Truckkort Norrköping med Truckbröderna

Varje vecka håller vi våra truckkurser i Norrköping för såväl privatpersoner som företag. En truckutbildning hos oss på truckbröderna tar 2 dagar och just nu betalar du endast kampanjpriset 2499:- för truckkort A+B.

Alla våra utbildningar kan bokas av såväl privatpersoner som företag i hela Sverige. 

Har du fler frågor eller behöver du hjälp med att boka?

Information med anledning av coronaviruset Covid-19

Med anledning av de nya restriktioner som kommit till följd av Covid-19 kan det hända vissa utbildningar måste delas upp i två separata pass, för att hålla nere antalet deltagare. Dessa utbildningar kommer delas upp i förmiddags och eftermiddagspass, om detta påverkar er kommer ni bli kontaktade av ansvarig instruktör innan utbildningen, gör ni inte det är det vanlig starttid som gäller.  Alla deltagare kommer erbjudas handdesinfektion och handskar. Deltagare som önskar använda munskydd får ta med eget. 

Boka Norrköping
Boka din truckutbildning direkt genom att fylla i formuläret nedan.

Genom att klicka i rutan godkänner ni våra Bokningsvillkor och regler.

Våra truckutbildningar i Norrköping

Plats: Malmgatan 18
702 26 Norrköping

Tillgängliga Truckkategorier:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4

Nya truckkurser i Norrköping varje vecka!

Vi erbjuder nya kurser varje söndag i Norrköping! Besök vår bokningssida och välj den söndag som passar dig bäst!

Frågor eller funderingar?

Resa till din utbildning

Du kan nu välja att delbetala din truckutbildning i Norrköping!

Vi kan nu erbjuda dig möjligheten att betala senare eller delbetala ditt truckkörkort hos oss med Klarna!
När du genomför din bokning väljer du Klarna som betalalternativ i kassan.
Du kan därefter välja att dela upp din betalning så som det passar dig bäst.
Vi erbjuder självklart fortfarande möjligheten att betala truckutbildningen på plats med kort eller swish. 

Din truckutbildare i Norrköping

Ta ditt truckkort hos Truckbröderna i Norrköping till Östergötlands lägsta priser! Vi håller varje vecka våra populära truckurser i Norrköpning. Efter avslutad truckutbildning hos oss på Truckbröderna får du ett truckkort med kategori A1-4 & B1-4, dessa är de vanligaste och mest efterfrågade kategorierna hos arbetsgivare inom lager och logistik.
Boka din truckkurs i Norrköping och öka dina chanser till ett nytt jobb idag! 

Möjligheter i Norrköping efter avslutad truckutbildning

Som utbildad truckförare är möjligheterna till jobb stora i Norrköping!
Den gamla Textilstaden Norrköping är än idag ledande inom tillverkning, industri & logistik, branscher som varje år anställer ett stort antal truckförare!
Den stora mängden logistikföretag medför en ökad efterfrågan på kompetent personal och som utbildad truckförare i Norrköping finns det alltid lediga jobb att söka!

Villkor & Regler

  • Eventuell avbokning måste meddelas minst 5 dagar innan kursstart
  • Betalning sker på plats efter avslutad kurs
  • Vid utebliven närvaro på bokat kurstillfälle faktureras hela beloppet
  • Samtliga truckutbildningar kan bokas av såväl privatpersoner som företag

En säkrare truckutbildning

Truckbrödernas truckutbildningar i Norrköping inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som både kör och tänker truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga och vi ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera Truckbröderna på rätt sätt när du är ute på din arbetsplats

Teori

Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickat till dig via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöket erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad!

Praktik

Den praktiska delen av truckutbildningen görs på plats hos oss på Malmgatan 18 i Norrköping (Vida Lagerservice) och tar en dag. Vid underkänt resultat på den praktiska delen av utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för mer övning, utan extra kostnad!

Våra truckkurser

Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 som är gemensamt framtagen utav arbetsmarknadens parter. Efter avslutad truckkurs med godkänt resultat i såväl den praktiska som teoretiska delen skickas ditt truckkort hem till din brevlåda!

Körgaranti

Självklart erbjuder vi en kvalitativ och seriös truckutbildning till våra elever. Om du mot förmodan inte klarar utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för fortsatt övning (kostnadsfritt). Du är också välkommen att komma tillbaka på framtida truckutbildningar, kostnadsfritt.

Utbildningskategorier & priser

Vi håller truckutbildningar inom följande kategorier:
A1, A2, A3, A4
B1, B2, B3, B4
Pris för kategori A (A1-A4): 1999:-
Pris för kategori B (B1-B4): 1999:-
Kampanjpris för Kategori A+B: 2499:-

Utrustning & övrigt

Under de praktiska momenten måste skyddsskor användas. Om du inte har egna skydsskor får du självklart låna detta av oss på plats. Kyl & micro finns på plats om du önskar ta med egen matlåda. Det finns även restauranger i närheten om du hellre äter ute. Se till att ha på dig oömma kläder.

Väldigt nöjd med utbildningen! Pedagogisk och bra ”instruktör”. Utbildningen innefattade mycket truckkörning med bra övningar som byggdes på i lagom steg. Så tack för en mycket lärorik utbildning!
Erica

Väldigt bra ställe att ta truckkort överlag, inget dåligt att säga om Truckbröderna!
Sara