Utbildning inom brandfarliga arbeten

TA DITT FÖRETAG TILL NYA HÖJDER! BOKSTAVLIGEN...

Företagsanpassade utbildningar för brandfarliga arbeten för hela landet

Vi har nyligen dragit igång våra utbildningar inom brandfarliga arbeten. Håller ert företag på med brandfarliga arbeten?

Utveckla säkerheten genom att boka en utbildning hos oss. Använd formuläret nedan för att få mer information och pris på er utbildning.

Begär offert

Vanliga frågor och svar

Brandfarliga arbeten inom transportindustrin kan vara farliga och kräver särskild kunskap och erfarenhet för att hanteras på ett säkert sätt. Att gå en utbildning för brandfarliga arbeten kan ge dig den kunskap och erfarenhet som krävs för att hantera dessa arbetsuppgifter på ett säkert sätt. Här är några fördelar med att gå en utbildning för brandfarliga arbeten inom transportindustrin.

Vad är ett brandfarligt arbete?

Brandfarliga heta arbeten är en viktig del av många industriella processer, inklusive jordbruket. Dessa arbeten innefattar uppvärmning eller gnistbildning, vilket kan leda till risker för brand och explosion. Det är därför viktigt att alla som utför brandfarliga heta arbeten har den nödvändiga kunskapen och utbildningen för att göra det på ett säkert sätt.

Vad är skillnad mellan heta arbeten och brandfarliga arbeten?

Brandfarliga Arbeten är ett certifikat inom brandsäkerhet precis som Heta Arbeten. Den främsta skillnaden är att certifikatet har en annan upphovsman.

Hur får en person behörighet i brandfarliga arbeten?

De som utför brandfarliga arbeten måste gå en utbildning för att få det certifikat som krävs. Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. 
 

Vilka måste gå Behörighetsutbildning i brandfarliga arbeten?

Den som ska utföra brandfarliga arbeten ska ha behörighet och erfarenhet av brandskydd. Detsamma gäller den som ska vara brandvakt. Behörighetsutbildning ska vara genomförd enligt den plan som beslutats av försäkringsbolagens och Brandskyddsföreningens utbildningskommitté för brandfarliga arbeten.

Boka din utbildning idag

Rulla till toppen