Truckbröderna Truckutbildningar

Falun - Norrköping - Nässjö - Västerås

Vi erbjuder varje vecka truckutbildningar i följande städer:

Våra truckutbildningar ökar chansen till jobb!

Idag är det mycket meriterande att ha truckkort när du söker jobb! (framförallt lagerjobb och arbeten som truckförare). Med ett truckkort från Truckbröderna får du ökade möjligheter till ett välbetalt arbete på exempelvis ett lager. Anmäl dig till en truckkurs hos Truckbröderna idag så är du ett steg närmare ditt nya jobb!

För att få köra truck krävs att du har ett truckkort och att din arbetsgivare utfärdar ett körtillstånd på gällande arbetsplats. Du behöver inte ha B-körkort, men du måste vara över 16 år gammal för att påbörja din truckutbildning. Allt material och all utrustning du behöver för din truckutbildning finns på plats!

Vi erbjuder följande truckkurser

Truckkort A

Truckkort B

  • Låglyftande plocktruck
  • Ledstaplare
  • Låglyftande åktruck, stående/sittande
  • Låglyftare med eller utan åkplatta

  • Motviktstruck
  • Åkstaplare, stående/sittande
  • Skjutstativtruck
  • Höglyftande plocktruck

Garanti

Vi på Truckbröderna erbjuder en kvalitativ och seriös truckutbildning. Om du av någon anledning inte klarar truckutbildningen under dina bokade kursdatum erbjuder vi dig att helt kostnadsfritt komma tillbaka för ytterligare truckövning. Du är alltid välkommen att kostnadsfritt komma tillbaka till framtida truckutbildningar.

Trygg och säker!

Truckbrödernas truckutbildningar inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som både kör och tänker truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga och vi ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera Truckbröderna på rätt sätt när du är ute på din arbetsplats. Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 som är gemensamt framtagen utav arbetsmarknadens parter. Utbildningen genomförs under två dagar. Under den första dagen genomförs praktiska övningar och under dag två är det dags för teoridelen som genomförs digitalt.

Du får allt material och slutprov skickat till dig via e-post och du genomför allt hemifrån. Vi utfärdar ditt truckkort då du genomfört ett godkänt teoriprov och blivit godkänd på det praktiska provet samt visat för truckinstruktören att du har godkända kunskaper för att kunna hantera och köra truck med säkerhet. När du är godkänd med din teori och praktik skickar vi ut ditt truckkort och diplom via traditionell post.

Under de praktiska momenten måste du använda skyddsskor. Om du inte har egna skyddsskor så får du självklart låna detta av oss på plats.

Övrig information

Truckutbildningen är avbokningsbar men måste avbokas minst 5 dagar innan kursstart. Detta gäller oavsett när utbildningen är bokad.

Vid borttappat truckkort går det att få ett nytt truckkort skickat mot en kostnad. Kontakta oss antingen via mail eller telefon för mer info om hur du går tillväga.