Välkommen!

Välj stad för att boka din truckutbildning:

Vi utbildar framtidens truckförare

Truckbröderna erbjuder tidseffektiva, kvalitativa, prisvärda och seriösa truckutbildningar. Vi har en gedigen erfarenhet från branschen och genomför både företagsanpassad och privat truckutbildning i hela landet. Alla våra kurser följer truckläroplanen TLP10, gemensamt framtagen av arbetsmarknadens parter.

Delbetala ditt truckkort!

Nu kan du delbetala din truckutbildning hos oss via Klarna!
Välj att betala senare eller att dela upp din betalning med Klarna direkt i kassan när du genomför din bokning!

Över

utbildade truckförare

Välj utbildningsort för mer info och kommande kursdatum

Falun

Läs mer om våra truckkurser i Falun och hitta/boka ett datum som passar dig!

Norrköping

Läs mer om våra truckkurser i Norrköping och hitta/boka ett datum som passar dig!

Nässjö

Läs mer om våra truckkurser i Nässjö och hitta/boka ett datum som passar dig!

Västerås

Läs mer om våra truckkurser i Västerås och hitta/boka ett datum som passar dig!

Truckutbildningar i Sverige

Bor du i Sverige och vill ta truckkort? Då har du kommit helt rätt! Vi på Truckbröderna erbjuder två olika truckutbildningar som leder till att du garanterat får truckkort A eller truckkort B beroende på vilken truckutbildning du väljer. Oavsett om du vill ha klassificering A eller B – eller båda – så tar truckkursen två dagar, så den är intensiv och snabb. När du väl bokat din plats så har du en garanti på att få ditt truckkort, vilket kommer öka dina chanser till att få ett välbetalt jobb som truckförare  inom exempelvis lager, logistik och industri.

(Vi erbjuder även företagsanpassade truckutbildningar, kontakta oss för mer info)

Alla våra truckkurser följer Truckläroplanen TLP10.

Resa till utbildningen

Vi erbjuder truckutbildning i Nässjö, Norrköping, Västerås och Falun. Reser du kollektivt till din truckkurs kan du boka din resa via länkarna nedan:

Norrköping

Nässjö

Falun

Västerås

Våra truckutbildningar ökar chansen till jobb!

Idag är det mycket meriterande att ha truckkort när du söker jobb! (framförallt lagerjobb och arbeten som truckförare). Med ett truckkort från Truckbröderna får du ökade möjligheter till ett välbetalt arbete på exempelvis ett lager. Anmäl dig till en truckkurs hos Truckbröderna idag så är du ett steg närmare ditt nya jobb!

För att få köra truck krävs att du har ett truckkort och att din arbetsgivare utfärdar ett körtillstånd på gällande arbetsplats. Du behöver inte ha B-körkort, men du måste vara över 16 år gammal för att påbörja din truckutbildning. Allt material och all utrustning du behöver för din truckutbildning finns på plats!

Trygg och säker!

Truckbrödernas truckutbildningar inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som både kör och tänker truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga och vi ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera Truckbröderna på rätt sätt när du är ute på din arbetsplats. Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 som är gemensamt framtagen utav arbetsmarknadens parter. Utbildningen genomförs under två dagar. Under den första dagen genomförs praktiska övningar och under dag två är det dags för teoridelen som genomförs digitalt.

Du får allt material och slutprov skickat till dig via e-post och du genomför allt hemifrån. Vi utfärdar ditt truckkort då du genomfört ett godkänt teoriprov och blivit godkänd på det praktiska provet samt visat för truckinstruktören att du har godkända kunskaper för att kunna hantera och köra truck med säkerhet. När du är godkänd med din teori och praktik skickar vi ut ditt truckkort och diplom via traditionell post.

Under de praktiska momenten måste du använda skyddsskor. Om du inte har egna skyddsskor så får du självklart låna detta av oss på plats.

Garanti & Övrig information

Truckutbildningen är avbokningsbar men måste avbokas minst 5 dagar innan kursstart. Detta gäller oavsett när utbildningen är bokad.

Vid borttappat truckkort går det att få ett nytt truckkort skickat mot en kostnad. Kontakta oss antingen via mail eller telefon för mer info om hur du går tillväga.

Vi på Truckbröderna erbjuder en kvalitativ och seriös truckutbildning. Om du av någon anledning inte klarar truckutbildningen under dina bokade kursdatum erbjuder vi dig att helt kostnadsfritt komma tillbaka för ytterligare truckövning. Du är alltid välkommen att kostnadsfritt komma tillbaka till framtida truckutbildningar för att öva extra!

Priser & kategorier

Vi erbjuder följande kategorier:
Kategori A (A1-A4): 1999:-
Kategori B (B1-B4): 1999:-
Kategori A+B: 2499:-