Truckutbildning i Örebro – Truckkort A och B med Truckbröderna

Varje vecka håller vi våra truckkurser i Örebro för såväl privatpersoner som företag. En truckutbildning hos oss på truckbröderna tar 2 dagar och just nu betalar du endast kampanjpriset 2499:- för truckkort A+B.

Alla våra utbildningar kan bokas av såväl privatpersoner som företag i hela Sverige. 

Har ni några frågor eller funderingar?

Delbetala din truckutbildning från endast 118_-_månad

Information med anledning av coronaviruset Covid-19

Med anledning av de nya restriktioner som kommit till följd av Covid-19 kan det hända vissa utbildningar måste delas upp i två separata pass, för att hålla nere antalet deltagare. Dessa utbildningar kommer delas upp i förmiddags och eftermiddagspass, om detta påverkar er kommer ni bli kontaktade av ansvarig instruktör innan utbildningen, gör ni inte det är det vanlig starttid som gäller.  Alla deltagare kommer erbjudas handdesinfektion och handskar. Deltagare som önskar använda munskydd får ta med eget. 

Våra truckutbildningar i Örebro

Plats: Hjälmarvägen 65 
702 86 Örebro

Tillgängliga Truckkategorier:
A1, A2, A3, A4, B1, B2, B3, B4

Nya truckkurser i Örebro varje vecka!

Vi erbjuder nya kurser varje fredag i Örebro! Besök vår bokningssida och välj den fredag som passar dig bäst!

Frågor eller funderingar?

Resa till din utbildning

Du kan nu välja att delbetala din truckutbildning i Örebro!

Vi kan nu erbjuda dig möjligheten att betala senare eller delbetala ditt truckkörkort hos oss med Klarna!
Vi erbjuder självklart fortfarande möjligheten att betala truckutbildningen på plats med kort eller swish. 

Din truckutbildare i Örebro

Ta ditt truckkort hos Truckbröderna i Örebro till Närkes lägsta priser!
Vi drar inom kort igång våra populära truckurser i Örebro. Efter avslutad truckutbildning hos oss på Truckbröderna får du ett truckkort med kategori A1-4 & B1-4, dessa är de vanligaste och mest efterfrågade kategorierna hos arbetsgivare inom lager och logistik.
Boka din truckkurs i Örebro och öka dina chanser till ett nytt jobb idag! 

Möjligheter i Örebro efter avslutad truckutbildning

Som utbildad truckförare är möjligheterna till jobb stora i Örebro!
Örebros unika läge centralt i landet med närhet till E18/E20 gör staden attraktiv för transportföretag och lager. Detta  medför en ökad efterfrågan på kompetent personal och som utbildad truckförare i Örebro finns det alltid lediga jobb att söka!

Villkor & Regler

  • Eventuell avbokning måste meddelas minst 5 dagar innan kursstart
  • Betalning sker på plats efter avslutad kurs
  • Vid utebliven närvaro på bokat kurstillfälle faktureras hela beloppet
  • Samtliga truckutbildningar kan bokas av såväl privatpersoner som företag

En säkrare truckutbildning

Truckbrödernas truckutbildningar i Örebro inriktar sig på säkerheten i det dagliga arbetet. Målet med våra truckutbildningar är att du efter avslutad truckutbildning är en säker truckförare som både kör och tänker truck. Du ska känna dig trygg i din körförmåga och vi ska känna oss trygga i att din truckkörning kommer representera Truckbröderna på rätt sätt när du är ute på din arbetsplats

Teori

Efter avslutad praktik får du ditt teoretiska test skickat till dig via email tillsammans med allt material du behöver för att slutföra kursen. Skulle du misslyckas på första försöket erbjuder vi dig att göra om teorin utan extra kostnad!

Praktik

Den praktiska delen av truckutbildningen görs på plats hos oss i Örebro och tar en dag. Vid underkänt resultat på den praktiska delen av utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka för ytterligare försök, helt utan extra kostnad!

Våra truckkurser

Alla våra kurser följer Truckläroplanen TLP10 som är gemensamt framtagen utav arbetsmarknadens parter. Efter avslutad truckkurs med godkänt resultat i såväl den praktiska som teoretiska delen skickas ditt truckkort hem till din brevlåda!

Körgaranti

Självklart erbjuder vi en kvalitativ och seriös truckutbildning till våra elever. Om du mot förmodan inte klarar utbildningen erbjuder vi dig att komma tillbaka på famtida truckutbildningar, kostnadsfritt.

Utbildningskategorier & priser

Vi håller truckutbildningar inom följande kategorier:
A1, A2, A3, A4
B1, B2, B3, B4
Pris för kategori A (A1-A4): 1999:-
Pris för kategori B (B1-B4): 1999:-
Kampanjpris för Kategori A+B: 2499:-

Utrustning och övrigt

Under de praktiska momenten måste skyddsskor användas. Om du inte har egna skyddsskor får du självklart låna detta av oss på plats. Se till att ha på dig oömma kläder! Kyl & micro finns på plats om du önskar ta med egen matlåda. Det finns även restauranger i närheten om du hellre äter ute!